dimarts, 26 de gener del 2010

Activitat 15

Creus que es pot demostrar l’ existència de Déu

Una pregunta tan simple com reafirmar l’ existència de quelcom és difícil, sobretot si és tant extracta com Déu.

Primer hauríem d’ entendre que és Déu, perquè segons alguns és un Déu intemporal, altres que no; hi ha que creuen pot obrar a voluntat, d’ altres que és com una corrent només s’ adapta; altres no te forma, altres és antropomorf, altres és una mescla, d’ altres que té alguna altre forma; etc. Així que si ajuntem alguns adjectius podrem trobar unes quantes contrarietats que ja per si soles impedirien mostrar-ne la existència. Així que primer de tot s’ ha d’ aclarir ben bé que és Déu.

Però el cert és que alguns d’ aquests Adjectius ja impedirien la pròpia buscada d’ aquest ja que en cas d’ existir aquest podria ser que no li interessi esser descobert, és més, podria esser un de nosaltres o estar amagat dins nostre. No podríem demostrar la seva existència amb els ulls com nosaltres fem, la raó no aniria ve en el camí de trobar un Déu així, hauríem de recorre a els nostres cors per fer-ho, i això moltes vegades és enganyat.

Però són moltes les possibilitats que el Déu que busquem és aquell que no és del que no puguem demostrar la seva existència, ja sigui per creure que és sols una idea o perquè si el trobéssim ja no seria Déu, però el seguirem buscant, provàrem nous coneixements i podria ser que el trobem, impossible no hi ha res.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici