diumenge, 8 de febrer del 2009

Creus en el Destí?

El destí es on s’ hi ha escrit el que ha de passar, però jo crec que no existeix per tots un de propi, sinó que tot efecte té una causa, i que s’ han de seguir unes fases i uns passos per progressar, un destí que ens controla a tots per iguals com a col·lectiu.

És poc provable que hi hagi escrit tota la vida de cada vida, per això crec que cada cosa que fem produeix un efecte i es produït per alguna causa, fins hi tot cada elecció que fem pot estar influïda per alguna cosa que ens hagi passat. Es podria dir destí que certes causes produeixen uns certs efecte, que poden ser del nostre gust o no, però jo els considero normes o cadenes, que es poden para en el mig.

Però la progressió de les especies, consisteix en un seguit de fases que necessiten un seguit de passos, no és un destí, però s’ hi assembla. L’ evolució i la progressió es fa en fases, després de cada fase hi ha un gran canvi, però és necessiten un seguit de requisit, com un a escala que es necessita un seguit d’ escalons i al final arribes a un pis. Però a diferencia d’ aquesta metàfora els requisits no tenen un ordre establert com els escalons, i al arribar al altre pis és un sal més gran o un canvi molt abrupte. I això s’ ha demostrat en el llarg de l’ historia que les especies en certs períodes, han aparegut de cop.

Si això algú ho considera com a destí, sí crec en el destí, però certament, no considero que sigui el destí, si no unes línies i uns punts que orienten les nostres vides i a les especies en general.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici